Sayfalar

17 Şubat 2013 Pazar

League of Legends Wukong Rehberi


Sizler için hazırlamaya çalıştım.
Evet arkadaşlar ben size amatör olarak bir Wukong rehberi hazırladım.Fakat bu rehber tamamen amatördür.Size Wukong'u anlatmayı deneyeceğim.

Skiller

Taş Deri:Wukong'un pasifidir.Çevredeki her bir rakip şampiyon için zırh ve büyü dayanıklılığı artar.


Ezici Vuruş:Wukong'un Q skilidir.Wukong'un bir sonraki saldırısı daha fazla fiziksel hasar verir ve rakibin zırh değerini kısa süreliğine azaltır ve ayrıca saldırı 125 saldırı menzili kazanır.30/60/90/120//150(+1.1) fiziksel hasar verir ve rakibin zırh değerini 3 saniyeliğine %30 azaltır.40 mana harcar.

Yem:Wukong'un W skilidir.Wukong 1,5 saniyeliğine görünmez olur ve arkasına bir kopya bırakır.Bıraktığı kopya 1.5 saniye sonra yakındaki rakiplere 70/115/160/205/250(+0.6) büyü hasarı verir.50/55/60/65/70 mana harcar.


Bulut Saldırısı:Wukong'un E skilidir.Wukong hedef şampiyona doğru fırlar ve hedefin yakınındaki en fazla 2 rakibe daha saldırarak,saldırılan rakiplerin her birine 60/105/150/195/240(+0.8) fiziksel hasar verir.Wukong hedefe vurduktan sonra 4 saniyeliğine %30/%35/%40/%45/%50 saldırı hızı kazanır.45/50/55/60/65 mana harcar.650 menzili vardır.

Burgaç:Wukong'un ultisidir.Wukong'un sopası ileri doğru uzar ve Wukong dönerek rakiplere saniye başına 20/110//200(+1.2) fiziksel hasar verir ve onları havaya savurur.Wukong ultisinin etki süresi boyunca hız kazanır.Etki süresi 4 saniyedir.


Wukong'a nasıl kabiliyetler kullanılır?

Wukong için hem saldırı hemde savunma kabiliyetlerini eşit dağıtın.Özellikle savunma kısmındaki can veren kabiliyetleri mutlaka kullanın.

Wukong'a hangi itemler kasılır?

Ben size kendi item sıralamamı anlatacağım.

Oyunun başında +180 can veren Yakut Kristal alıyoruz.

Sonra +15 zırh veren Dokuma Zırh alıyoruz.



Sonra +25 hareket hızı veren Sürat Çizmeleri alıyoruz.



Sonra aldığımız son iki itemin birleşiminden oluşan Ninja Tabisi'ni tamamlıyoruz.




Daha sonra +380 can veren Dev Kemeri'ni alıyoruz.




Ve sonra +1000 can veren Warmog'un Zırhı'nı tamamlıyoruz.





Sonra +100 zırh veren ve pasifiyle de iyi bir item olan Çivili Zırh'ı alıyoruz.





Daha sonra ise AD kasın ve oyunun durumuna göre uygun itemleri alın.

Skill Sıralaması

Oyunun başında E skilini açıyoruz.Sonra ise Q ve sonra W.Daha sonra E skilini fulluyoruz.Sonra yine aynı sırayı takip ederek Q ve W skilini fulluyoruz.Tabiki arada ultiyi de fullemeyi unutmayalım.


Wukong Taktikleri

Wukong'la oynarken can arttıran kabiliyetleri açıp item sıralamasını da bu şekilde dizerseniz canınız oyun başında rakiplerinizden fazla olacaktır.Bunun için daha rahat kill alabilirsiniz.

Wukong'la rakibe saldırırken ilk önce E skilini atıp yanına gidin ve hemen sonra Q skilini atın.Rakibin sizi alma ihtimali varsa W skilini atıp rakibin skillerini harcamasını sağlayın.Daha sonra ise rakibi kesin.

Tf'ler de pasifiniz sayesinde size ekstra zırh ve büyü dayanıklılığı gelecektir.Zaten canınız da fazla olduğundan rahatça 5 kişinin arasına girebilirsiniz.5 kişinin arasına girip ultinizi atarsanız takımınıza büyük bir katkı sağlamış olursunuz.Rakipler havaya savurduğunuz da rakipler sersemlemiş gibi olur ve 1 saniye kadar bir süre skill atamazlar.Ayrıca büyük bir damage yerler ve canlarının büyük bir kısmı da azalmış olur.Ulti kapandıktan sonra ise yine E,Q kombosunu kullanarak çok rahat kill alabilirsiniz.


ARKADAŞLAR GÖRÜŞLERİNİZİ YORUMLARLA BELİRTİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM.
AYRICA LEAGUE OF LEGENDS HAKKINDA BAŞKA BİR İSTEĞİNİZ VARSA İSTEĞİNİZİ DE YORUMLARLA BELİRTEBİLİRSİNİZ.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 Twitter Takip